Hejsan! <3

Ídag ska jag vara barnvakt åt min kusin Albin han ska gör läxor så behöver inte se han så mycke xD
Senare kanske jag ska hem :D måste hämta lite kläder <3
I skolan hade vi Engelska, svenska, so ,Tyska, profil och klassråd. på profilen spelade jag rebecka och Evelina trommor fast evelina typ tyckte de lät dåligt xD jag och rebecka äger alla på trummor!!!!
Ska vänta på att Nelly kommer hem från affären så vi kan laga mat och baka :D vi ska överaska katrin med middag och kladdkaka... Hon ska få ta de helt lugnt idag! Jag ska träffas och prata med Tove idag, har itne lust men pallar inte med att vi kollar snett på varandra hela tiden och att vi ingnorera varnadra! men jag ska hjäpla albin med hans läsläxa( han är världens smartaste 8 åring fan, han är smartare än mej:O)
Lite bilder först.




PUSSPUSS <3


Godnatt! <3

Ska kanske inte sova ännu ska kolla på välkommen åter med nelly och Elvira och katrin... Jag ska ska hos hos Mayer idag <3 Jag och nelly ska få dela på bäddsoffan för att Tove har sina 5 kompisar som ska sova i "mitt" och nellys rum :D jag ska kolla klart på programmet sen ska jag få Elvis att sova och sen umgås lite med Toves kompisar.... Nelly kommer att gäst blogga ibland :¨D

PUSSPUSS! <3


hejsan<3

förlåt att jag inte bloggat men de har hänt liite sakeer och mitt internet hemma funkar inte.
Jag sitter med Elvira i knät och har skit tråkigt :S jag måste plugga som fan sen men får se om jag orkar.....
Jag har bråkat med evelina :( jag har lite problem hemma... :( men jag ska inte vara så ledsen för de.... men jag ska hjälpa till med maten snart ,hinner lägga upp några bilder..
jag o patricia <3
jag min näsa ser helt cp ut( patricia tog bilden<3)

RSS 2.0